Puluboin ja Ponin leffalle kansainvälinen ensi-ilta SCHLINGEL International Film Festivaleilla

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/49/Schriftzug_Schlingel_Internet.jpg

Veera Salmen ja Hannamaija Matilan käsikirjoittama ja Mari Rantasilan ohjaama lastenelokuva Puluboin ja Ponin leffa saa kansainvälisen ensi-iltansa SCHLINGEL International Film Festivaleilla Saksassa 02.10.2018. Puluboin ja Ponin leffa esitetään Children’s Film Competition -kilpasarjassa.

SCHLINGEL International Film Festival on lapsille ja nuorille suunnattu elokuvafestivaali joka järjestetään tänä vuonna jo 23. kerran. Vuosittain festivaaleilla esitetään yli 100 elokuvaa ympäri maailman.

Seitsemänvuotias Poni, oikealta nimeltään Mai, ei halua mennä kouluun. Hän haluaa olla poni: pukeutua tekoturpaan ja laukata Kallion katuja kengät kopisten, villinä ja vapaana. Koulun alku kuitenkin lähestyy, ja aikuisten mielestä tällaisten leikkien on loputtava. Koulussa pitää olla kunnolla. Aina pitää olla kunnolla.

Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi, omalaatuinen lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Puluboilla on ratkaisu kaikkiin ongelmiin – vaikeatkaan asiat eivät ole liian vaikeita, kun antaa mielikuvituksen lentää! Punk-henkinen Puluboi tuo Ponin kesään roppakaupalla väriä ja kierroksia, sillä hänen kanssaan kaikki on mahdollista. Töttölöö!

Lue lisää festivaalista.

Lue lisää elokuvasta.

Myyntiagentti:
EastWest Filmdistribution
Alexander Wieser
+43 664 233 8411
sasha@eastwest-distribution.com