Lähiöleffat Tampereelle

Lähiöleffat ovat nyt nähtävillä myös Tampereella! Lähiöleffat-yhteisnäytös esitetään Arthouse Cinema Niagarassa tänään 17.5 klo 17.15 sekä 20.5-22.5. päivittäin. Lipun hinta on vanha tuttu 4€. Tarkemmat näytösajat löytyvät täältä: http://www.elokuvakeskus.fi/

Elokuvanäytöksessä nähdään vuoden kotimaiseksi lyhytelokuvatapaukseksi tituleerattu, mustan huumorin värittämä Korsoteoria (ohjaus ja käsikirjoitus Antti Heikki Pesonen, tuotanto Helsinki-filmi). Korsoteoria kertoo varastolla työskentelevän Ellin (Putous-sarjasta tuttu Armi Toivanen) yrityksistä tavoitella parempaa elämää. Pako K-junan vaikutuspiiristä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Lähiöleffojen toinen elokuva on Mikko Kuparisen ohjaama ja Pohjola-filmin tuottama Sirocco, joka sai ensi-iltansa Kalifornian Palm Springs Int’l ShortFestissa. Tuuve Aron Merkki-novelliin pohjautuva Sirocco kertoo ujosta ja yksinäisestä Raisasta. Ihmiskontakteja välttelevä Raisa (Eeva Putro) löytää tarinan alussa kerrostalonsa roskakatoksesta hylätyn vauvan.

pek_palkki1