Jussi Hiltusen lyhytelokuva Talvisydän ensi-illassa Rovaniemellä ja Helsingissä

winterheart_posterRovaniemeläisen elokuvaohjaajan Jussi Hiltusen uusi lyhytelokuva Talvisydän saa maailman ensi-iltansa Rovaniemi-viikkojen yhteydessä. Keskiviikkona 9.9. klo 18 Wiljamissa järjestetään kolmen lyhytelokuvan näytös, joka sisältää jo aiemmin kuvatut Hiljainen viikko (18 min) ja Perintö (28 min) -elokuvat, ja huipentuu Hiltusen vasta valmistuneeseen Talvisydän -elokuvaan (18 min). Vapaalippuja näytökseen jaossa Osviitassa 9.9. klo 12 alkaen. Lisätietoja elokuvanäytöksestä: Anna Niemelä/ House of Lapland anna.niemela@houseoflapland.fi puh. 040-820 7575.

Tämän jälkeen Talvisydän nähdään Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalilla perjantaina 25.9.2015.

Talvisydän -elokuvassa Eikka (Ville Virtanen) on perheensä pettänyt taksinkuljettaja joka on menettämässä yhteyden tyttäreensä Lauraan (Linda Tuomenvirta). Eikka on ollut uskoton ja Lauralla on syytä, äitinsä tavoin, vihata Eikkaa perheen tuhoamisesta. Eikka kohtaa töissä ollessaan Saijan (Rosa Salomaa), joka kertoo tulleensa raiskatuksi. Eikka vie tytön kotiin ja tuttavuus päättyisi yhteen taksikyytiin, mutta traaginen ja surumielinen Saija jää Eikan mieleen. Hän haluaisi auttaa tyttöä enemmän, eikä vähiten sen takia että Saija tuntee Eikan tyttären. Muissa rooleissa nähdään mm. Kai Vaine ja Jonna Järnefelt.

Lisätietoja Talvisydän -elokuvasta, kuvagalleria ja traileri löytyvät Pohjola-filmin nettisivuilta http://www.pohjolafilmi.fi/talvisydan/
Talvisydän -elokuva Facebookissa: www.facebook.com/talvisydänelokuva
Jussi Hiltusen nettisivut http://www.jussihiltunen.com