Festivaaliuutisia

Kummisetäni thaimorsian esitetään ensi viikolla YLEn Dokumenttiprojektissa, ja samalla se jatkaa festivaalikierrostaan maailmalla. Seuraavaksi on vuorossa International Documentary Film Festival Flahertiana jonka kilpasarjassa elokuva nähdään. Festivaali järjestetään 6.-13.10.2013 Permissä, Venäjällä, ja elokuvaa esittelemään lähdössä ovat sekä ohjaaja Wille Hyvönen että tuottaja Elina Pohjola. Lisätietoa Festivaalista löytyy täältä.

Myös Sirocco jatkaa festivaalikiertoaan. Heinäkuussa elokuva nähtiin Open Place -festivaaleilla, elokuvan mukana Latviaan matkusti pääosanesittäjämme Eeva Putro. Ensi viikolla Sirocco nähdään Odense International Film Festivaaleilla Tanskassa. Tätä festivaalia on järjestetty jo vuodesta 1975 lähtien ja sitä pidetään erittäin kovatasoisena ja arvostettuna. Lisätietoa festivaalista löytyy täältä.

Flow-festivaalien yhteydessä Siroccoa näytettiin Leffatallisssa, ja syyskuun alussa helsinkiläisyleisöllä on jälleen mahdollisuus nähdä kumpikin elokuvistamme Artova Film Festivaaleilla. Festivaali järjestetään Arabiassa 6.-7.9.2013, lisätietoja festivaaleista täältä.

AFF2013_logo_smallertitle_eng