AMAZON PRIME LEVITTÄÄ OLLAAN VAPAITA -ELOKUVAN USA:SSA JA KANADASSA

Oskari Sipolan ohjaama ja Tua Harnon käsikirjoittama musiikkielokuva Ollaan vapaita on julkaistu Amazonin VOD-palvelussa USA:ssa ja Kanadassa. Elokuva on jo aiemmin nähty USA:ssa festivaaleilla sekä New Yorkissa (Soho International Film Festival) että Chicagossa (Chicago International Film Festival).

Ollaan vapaita on elokuussa 2015 elokuvateattereissa ensi-iltansa saanut, nykypäivään sijoittuva raikas ja koskettava tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika. Elokuva on Suomessa katsottavissa DVD:llä, Blu-rayllä ja VOD-palvelujen kautta.

Elokuvan näyttelijöitä ovat muun muassa Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen, Pihla Maalismaa, Anu Sinisalo, Peter Kanerva ja Timo Tuominen. Musiikkielokuvan kappaleiden säveltämisestä vastasivat eturivin lauluntekijät. Komeaan listaan kuuluvat muun muassa Olavi Uusivirta, Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi, Kerkko Koskinen, Paula Vesala, Lauri Ylönen, Timo Kiiskinen, Yona, Markus Koskinen, Pepe Johansson, Sanni, Elias Kaskinen, Asa, Super Janne, tuottaja MGI eli Henri Lanz, Matti Pitkänen ja Niina Koponen.

Elokuvan kansainvälisestä myynnistä vastaa Summerside International / Francesca Manno.

Lisätietoja elokuvasta täältä.