Casting Call

 

ATLAS har just blivit invald till skolstyrelsen, och med sitt nya kändisskap får han inte bara uppmärksamhet av den snygga TESSIE utan också av den underliga FELICIA från sjuan, medan hans känslor för SARAH-LI växer. Atlas liv är nu i full rulle med att ordna talangtävling och vinna popularitet med att övertyga köksföreståndaren Gunvor att han får göra skolmenyn för en vecka, samtidigt som han försöker balansera vad hans kropp, hjärna och hjärta attraheras av.

Se första säsongen HÄR.

Nu söker serien nya huvudroller! Mer om rollerna och hur du söker nedan:

FELICIA (13)
Felicia tycker om att iaktta folk och förblir ganska ofta osynlig och uppfattas som blyg. Hon är inte högljudd av sig och hon är duktig i skolan, men inte ”för” duktig. Hon och hennes kompis Isobel har alltid roligt tillsammans och tycker om att ge varandra utmaningar. Felicia är någon som andra brukar bli överraskad av. Eftersom Felicia ser så tråkig ut, brukar andra bli överraskade då hon lätt kan hålla ett föredrag framför klassen eller uppträda på scen, eller snatta.

ISOBEL (13)
Isobel gillar att chocka människor, hon älskar att gå mot strömmen och njuter av att ha en viss makt då hon märker att någon blir chockad eller inte vet vad dom skall säga. Isobel får en kick av utmaningar. Hon kan även ibland gå lite för långt då hon pushar andra människor, njuter lite för mycket av att se hur dom blir besvärade. Men innerst inne är detta en försvarsmekanism, bättre att ha kontrollen i en situation, även om det innebär att någon annan blir sårad, än att bli sårad själv.

HANNES (15)
Hannes spelar fotboll, han är charmig och lever i nuet. Hannes har alltid en positiv attityd men är inte den vassaste pennan i penalen.

CLAUDIA (25-30)
Claudia har just blivit färdig bildkonstlärare. Claudia är romantisk, hon ler mycket och vänlighet strålar ur hennes ögon. Hon älskar människor och brinner för att jobba med ungdomar och hjälpa dom att uttrycka sig genom konst. Hon är vacker, men inte översminkad, hon gillar att gå på konserter och att dansa finsk tango. Hon tror på att alla människor är goda och hon blir sällan arg, dock kan hon gråta lätt då hennes känslor svämmar över eller hon känner att hon inte kan hjälpa någon. Hon är en kombination mellan en godhjärtad nunna och en cool musiktjej som har motorcykelkort. Alla blir alltid lite småförälskade i Claudia.

Istället för provfilmningar får de sökande skicka videon. Anmäl dig i formuläret nedan så får du mera information per e-post!

Inspelningarna sker i Huvudstadsregionen i juli-augusti 2020. Vi förutsätter att de som blir valda till rollerna bor eller ordnar eget boende i Huvudstadsregionen.

DEADLINE för ansökan är 29.5 – vi skickar information senast på måndagen 1 juni.

Har du några frågor? Mejla gärna oss på: casting@citizenjaneproductions.fi